POP top teaser image

Arzberg servies

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Simplistisch en tijdloos design

Het Arzberg servies was in de jaren 70 al erg populair en zelfs vandaag de dag halen veel mensen de items van dit merk graag in huis. Logisch, want het stijlvolle Arzberg servies heeft een simplistisch en tijdloos design, waarbij veel waarde wordt gehecht aan functionaliteit. Dit porselein is van alle tijden en is niet onderhevig aan bepaalde woontrends; het kan gewoon altijd.

Maak kennis met het populaire Tric servies en andere serviessoorten van Arzberg

Het Arzberg servies op deze pagina bestaat vooral uit Arzberg servies in wit, maar er is ook een serviesset in grijs of met lichte en zachte kleuren verkrijgbaar. De Arzberg borden zijn te koop in verschillende designs die allemaal even stijlvol ogen. Zo zijn er borden met een opstaand randje, waardoor deze bordjes ook handig zijn voor kinderen. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook vrij platte borden, zoals het bord van het Arzberg Tric servies. Arzberg Tric is een van de best verkochte serviezen van dit merk en bestaat uit borden, soepkommen, schalen en meer. Wil je ook een mooie Tric set in huis halen? Houd dan de Arzberg Tric outlet ook even goed in de gaten.

Nog meer items van porselein

Naast de standaard items, zoals borden, kopjes, schalen en kommen, verkoopt dit merk nog meer soorten servies voor op tafel. Bekijk bijvoorbeeld ook de suikerpotten, gebaksbordjes en kannen eens, want de kans is groot dat je nu nog meer moois ziet om je porseleinen serviesset mee uit te breiden.

Morgen al je nieuwe servies in huis

Wil je ook een Tric serviesset of bijvoorbeeld de prachtige items van de Joyn collectie in huis halen? Bestel dan je nieuwe porselein van dit merk bij wehkamp. We bezorgen de items die je hebt uitgezocht namelijk morgen al bij je thuis, zodat je al snel kunt genieten van een prachtig gedekte tafel.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help