Zilveren prullenbakken

15 Resultaten
Aanbevolen

15 Resultaten

Praktisch en toch stijlvol – een rvs prullenbak

Wie bewaart die heeft wat! Ben jij van het type opbergen? Dan weet je vast ook wel dingen van waarde te schatten en hier en daar eens wat weg te gooien. Daarnaast hebben we allemaal wel dagelijks huisvuil dat we snel even kwijt willen. Een prullenbak in de keuken of bijkeuken maakt het net even makkelijker om snel een lege verpakking weg te gooien. Het scheelt je iedere keer naar de container lopen, wel zo efficiënt. Een prullenbak is dan ook onmisbaar in het huishouden. Als je dan het praktische met het stijlvolle combineren kunt, dan kies je natuurlijk voor een mooie rvs vuilnisbak. Wehkamp heeft een ruim aanbod van verschillende modellen van de rvs vuilnisbak, dus maak snel je keuze.

Eindeloos veel keuze op het gebied van de prullenbak in zilver kleur

Een van de eerste dingen die je koopt wanneer je zelfstandig gaat wonen is een prullenbak. Niemand houdt van rondslingerend afval en dus kiezen we voor een exemplaar dat niet alleen doet wat we ervan verwachten, afval verzamelen, maar er ook prima uitziet. Een metalen vuilnisbak is een stijlvol element in de ruimte. Daarnaast past de metalen vuilnisbak in ieder interieur. En wat zeker niet onbelangrijk is, is dat een metaal prullenbak eenvoudig te reinigen is. Het enige dat je met een metaal prullenbak hoeft te doen, is het met een licht vochtige doek afnemen en het eventueel met een droge doek nadrogen. Er zijn verschillende modellen van de metalen afvalemmer. Wil je een metalen afvalemmer waarbij je niet met je handen het deksel open hoeft te doen? Dan kies je voor een pedaalemmer van rvs. Een pedaalemmer van rvs bedien je eenvoudig met je voet, wat enorm handig is wanneer je je handen vol hebt. Nog handiger is een rvs prullenbak met sensor waarbij de prullenbak niet eens aangeraakt hoeft te worden om het deksel te openen.

Een prullenbak in zilver kopen bij wehkamp

Een rvs prullenbak is bij wehkamp zo gekocht. Bekijk het ruime aanbod of gebruik de handige zoekfilters om snel tot een keuze te komen. Hier hoef je alleen de gewenste kenmerken te selecteren en je krijgt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Bij wehkamp zit je ook goed voor je aankopen op het laatste moment. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help