Opscheplepels

Van amuselepel tot opschep- en dessertlepel, voor elk gebruiksmoment vind je hier een geschikte lepel. Bedenk vooraf goed waarvoor je de lepel wilt gebruiken. Bepaal zo of ze vaatwasserbestendig moeten zijn of wat het geschikte materiaal is. Een lepel van hout of kunststof is bijvoorbeeld beter voor pannen met een antiaanbaklaag.

9 Resultaten
Aanbevolen

9 Resultaten

Opscheplepels

Zijn jouw ogen soms ook groter dan je maag? Met een van de opscheplepels van onder andere Amefa, Pip Studio of Boerenbont blijf je opscheppen. Of je nou soep, pasta, groente of taart wilt opscheppen, voor elk moment heeft wehkamp een juiste opscheplepel.

Verschillende soorten opscheplepels

Bij wehkamp vind je verschillende soorten opscheplepels in verschillende materialen. Als je op zoek bent naar een taartschep die tijdloos blijft, kies dan een RVS of stalen variant. Kies je liever voor trendy, dan biedt wehkamp een keuze in porseleinen taartscheppen met vrolijke prints. Als je op zoek bent naar een opscheplepel voor pasta, denk dan eens aan een lepel met een gekartelde rand, zo wordt spaghetti opscheppen wel zo makkelijk. Wist je al dat de opening in het midden van een opscheplepel voor pasta precies zo groot is als één portie spaghetti? Extra handig. Daarnaast biedt wehkamp soeplepels die ook ideaal zijn als juslepel, maar ook opscheplepels die onder andere geschikt zijn voor het opscheppen van groente, rijst of aardappels.

Opscheplepels online bestellen

Heb je morgen eters op bezoek? Of heeft jouw bestekset wat aanvulling nodig? Als je vandaag bestelt heb je de door jouw gekozen opscheplepel morgen in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help