POP top teaser image

Mokken

Thee, melk of warme choco drinken is toch echt het lekkerst uit grote mokken. Ze zijn leuk om cadeau te geven maar net zo leuk om zelf te houden. Neem hem mee naar je werk of laat elk gezinslid zijn of haar favoriete mok uitzoeken en start een bonte verzameling in je keukenkastje.

142 resultaten
aanbevolen

142 resultaten

Mokken

Heb je een favoriete stijl als het op servies aankomt? Of misschien maakt het je helemaal niet uit of alle kopjes en mokken bij elkaar passen of niet. Waar het om gaat is dat je heerlijk een kopje thee of koffie kunt drinken uit je favoriete mok of kop. Nou, met de meer dan 100 verschillende soorten die wij in ons assortiment hebben moet dat toch wel lukken! Keramiek, aardewerk, steen… we hebben het allemaal voor je. Soms als single kopje of mok, maar de meeste koppen hebben ook een schotel erbij om de eenzaamheid tegen te gaan. Weet je van jezelf al dat je een voorkeur hebt voor kopjes en mokken van een bepaalde kleur? Dan helpen we je graag de juiste richting in. Selecteer in dat geval de kleur van jouw keuze en je ziet direct welke producten wij voor je hebben in ons zeer uitgebreide assortiment.

Allerlei merken mokken

Sommige kopjes en schotels zul je bewaren voor speciale gelegenheden, zoals de verjaardagen van je gezinsleden. Die mogen vaak iets meer kosten en je bent er ook zuiniger op. Vreemd eigenlijk, want de mok die je elke dag gebruikt en waar je zo aan gehecht bent, heeft veel meer te lijden en was vast niet zo duur. Wij bieden je de keuze uit talloze merken die allemaal hun sporen verdiend hebben in de serviesbranche. Als voorbeeld nemen we Accessorize, met hun zachtgekleurde, geïllustreerde kopjes, mokken en schotels. Ook Bloomingville biedt je volop kleur. Blond Amsterdam is onze Nederlandse trots. Zij bieden je kopjes en mokken uit verschillende series met ieder hun eigen bijzonderheden. Wil je ze liever in zwart/wit met tekst erop, dan kies je voor Riverdale.

Snel in huis

Heb je je keus kunnen maken? Bestellen is heel eenvoudig, kies jouw favoriete kopjes of mokken en spreek een bezorgtijd af die jou het best schikt! Bevalt het toch onverwacht niet? Geen probleem! Ruilen of retourneren is heel eenvoudig.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.