Messenblokken

Als je scherpe messen los in een la bewaart, heb je kans dat je je snijdt als je ze wilt pakken. Een messenblok is daarom de veiligste manier om je messen op te bergen. Maar naast dat het veilig is, zijn messenblokken ook praktisch en staan ze ook nog eens mooi op het aanrecht!

13 Resultaten
Nieuwste collectie

13 Resultaten

Messenblokken

Handig toch, dat je al je messen overzichtelijk bij elkaar hebt op je keukenblad? Wij hebben de messenblokken waarmee je dit kunt realiseren. Het voordeel van een messenblok boven het bewaren van je messen in een lade is dat ze niet bot worden. Bovendien is het een stuk veiliger om de scherpe snijdgereedschappen in een apart messenblok te bewaren. Zo voorkom je dat je er per ongeluk met je vingers in grijpt. Amefa, Richardson Sheffield en WMF zijn voorbeelden van merken messenblokken die wij in ons assortiment hebben opgenomen voor je. Binnenkort snij je al je etenswaren uiterst soepel met je nieuwe messen van de hoogste kwaliteit. Dat is echt genieten, al voordat je het gerecht klaar hebt.

Een aantal messenblokken uit onze collectie

Wat dacht je van de 15-delige messenset Amefa Stratus? Naast zes steakmessen ben je hiermee ook ineens de bezitter van een eersteklas schilmes, koksmes, broodmes, huishoudmes, vleesvork, uitbeenmes, vleesmes en een schaar. Uiteraard zitten ze samen in een massief houten blok. Hoogwaardig roestvrij messenstaal (matte finish), met de hand geslepen en een comfortabele grip. Heerlijk gewoon! Hou je van chique messen? Dan zijn de messenblokken van Richardson Sheffield met de naam Forme Contours iets voor jou. Ze zien er gestroomlijnd uit, hebben een uitzonderlijke balans en optimale controle. Het lemmet van elk mes blijft langdurig scherp en is elegant vormgegeven. Ook het type Gripi staat garant voor messenblokken die zeker opvallen in je keuken. Uiteraard snijden de hoogwaardige messen zeer comfortabel. Met een fabrieksgarantie van 25 jaar kun je bovendien vertrouwen op het beste van het beste.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help