Melk en suikersets

Bij je koffieservies kunnen een bijpassend melkkannetje en suikerpotje niet ontbreken. De meeste melkkan en suikerpot varianten zijn onderdeel van een complete serviesserie. Zo kun je sparen voor een compleet servies. Duurt sparen te lang? Met opvallende melkkannetjes & suikerpotjes kun je ook juist je huidige servies opvrolijken.

Melkkannetjes & suikerpotjes

Een melkkannetje en suikerpotje zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het kopen van een nieuw servies, maar het zijn juist de items die je servies compleet maken. Wil je liever een uniek setje, ga dan voor een eyecatcher met een compleet ander design. Jij kiest wat jij mooi vindt en wat het beste past bij jouw interieur en stijl.

Van porselein tot glas

Wil je een nieuwe melkkannetje met suikerpotje dan kun je bij wehkamp kiezen uit diverse materialen. Porselein is een van de meest gebruikte materialen voor zowel melkkannetjes, als suikerpotjes. Vergelijkbaar met porselein zijn aardewerk en keramiek. Heb je kinderen, dan is het handig om te gaan voor materiaal dat tegen een stootje kan. Een melk- en suikersetje in RVS is dan een goede optie. Houd je van een strak en simpel design, kijk dan eens naar een glazen melkkannetje of suikerpotje. Ook met een motief in het glas blijft het een mooie basic uitstraling houden en past het bij elk servies. Zo kan je ook nog eens van servies wisselen of servies combineren, je suiker- en melkkan passen er in ieder geval altijd bij.

Online bestellen bij wehkamp

In het assortiment melkkannetjes en suikerpotjes bij wehkamp vind je zowel setjes, als losse items. Maak je het jezelf makkelijk en koop je een setje, dan heb je gelijk alles in een keer in huis. Met onze gratis complete bezorgservice, word je bestelling vanaf 20.- gratis thuisbezorgd, waar en wanneer jij wilt, maar kun je ook gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.