Koekenpannen

Wist je dat er verschillende soorten koekenpannen zijn? Vlees kun je het beste bakken en braden in een RVS koekenpan. Aanbak-gevoelige producten zoals een pannenkoek of ei zijn het beste te bereiden in een koekenpan met een anti-aanbaklaag. Wij bieden je topmerken als BK en Tefal. Nieuw zijn de witte keramische pannen van Tefal.

51 resultaten
aanbevolen

51 resultaten

Koekenpannen

Wist je dat er verschillende soorten koekenpannen zijn? Vlees kun je het beste bakken en braden in een RVS koekenpan. En gevoelige producten zoals een pannenkoek of ei zijn het beste te bereiden in een koekenpan met een anti-aanbaklaag. Wij bieden je merken als BK, Silit, Tefal en WMF in ons uitgebreide assortiment. De ProfiResist koekenpannen van WMF zijn zelfs multi-inzetbaar en de CeraDur koekenpannen zijn als beste getest in november 2013 door de Consumentenbond. Je weet dus zeker dat je voor kwaliteit kiest als je iets bestelt uit onze ruime collectie. Uiteraard bieden we je voor deze tientallen koekenpannen de beste prijs/kwaliteitverhouding en optimale service. Dat ben je immers gewend van wehkamp.nl. Wij wensen je veel kookplezier toe!

Zo kies je uit onze koekenpannen

Simpel gezegd zijn koekenpannen plat en hebben ze een lang handvat. Dat je er prima pannenkoeken mee kunt bakken, blijkt al uit de naam. Maar natuurlijk kun je ook vlees, omeletten en groente bereiden in deze pannen. Je kunt bij ons heel eenvoudig voorselecteren welke voorkeuren je hebt als het om koekenpannen gaat. Uiteraard kun je het merk kiezen, maar ook de diameter van de pan. Tussen de 20 en 30 cm is gebruikelijk. Heb je liever een koekenpan van aluminium of van RVS? Ook daar kun je op selecteren, net als op het al dan niet aanwezig zijn van een anti-aanbaklaag, Thermo-Spot of koudgreep. Sommige koekenpannen zijn zelfs geschikt om in de oven te gebruiken. Als je zeker wilt weten dat je niet boven een bepaald budget uitkomt, dan kun je alleen de varianten laten vertonen die aan jouw prijswensen voldoen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.