Keukenrolhouders

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Altijd een keukenrol bij de hand

Keukenrollen zijn ontzettend handig om altijd bij de hand te hebben. Zo veeg je eenvoudig je aanrecht schoon met een stukje keukenrol en is een keukenrol ook ideaal als je een glas met drank omstoot of om andere 'ongelukjes' op te lossen. Natuurlijk kun je een keukenrol los op het aanrecht of op de tafel zetten, maar het is veel handiger om een keukenrolhouder te gebruiken!

Keukenrolhouder van verschillende materialen

Op deze pagina zie je een keukenrolhouder van hout, maar ook een keukenrolhouder van rvs of een prachtige zwarte keukenrol houder. Heb je daarnaast de houders van marmer gezien? Een materiaalsoort die op dit moment ontzettend populair is! Wil je het liefst zoveel mogelijk design in je woning? Zelfs als het gaat om een keukenpapierhouder is het mogelijk om een design keukenrolhouder te kopen! Dus gun het jezelf en koop ook je houder als design item bij wehkamp!

Het gemak van een staande keukenrolhouder

Een staande keukenrolhouder biedt verschillende voordelen. Het grootste voordeel is waarschijnlijk wel dat je geen gaten in de muur hoeft te boren om de houder op te hangen. Een ander voordeel is dat je maar één hand nodig hebt om een stukje keukenpapier van de keukenpapierhouder te halen. De houder zorgt ervoor dat de rol stevig op zijn plaatst blijft staan en het papiertje moeiteloos jouw richting oprolt. Een staande houder is bovendien eenvoudig te verplaatsen, omdat het nergens aan vastzit. Ideaal als je de keukenrol snel wilt meenemen om iets schoon te maken. Bovendien maakt zo'n mooie houder in je keuken je ruimte toch net ietsje specialer dan wanneer je alleen een losse keukenrol op het aanrecht hebt staan.

Allerlei soorten houders voor in de keuken bij wehkamp

Ben je er al uit of het een keukenrolhouder van hout, een keukenrolhouder van rvs een zwarte keukenrol houder of een echt design keukenrolhouder gaat worden? Alle houders die we eerder noemden, zijn te koop bij wehkamp. Bovendien kun je naast een houder voor je keukenrol bij ons ook andere houders voor in de keuken aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan koffiecuphouders of kookboekrekken. Alle artikelen die je in vandaag in de webshop van wehkamp koopt, heb je trouwens morgen al bij je thuis! Bestel dus vandaag nog alles wat je nodig hebt om van je keuken jouw droomkeuken te maken en creëer het morgen al.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help