Hapjespannen

De lekkerste hapjes bereid je in een hapjespan. De hapjespan die jij zoekt, vind je bij ons! Kies uit merken als Tefal en BK, bepaal welke diameter de pan moet hebben, hoeveel inhoud, van welk materiaal de pan gemaakt is, of de pan een anti-aanbaklaag heeft en ga zo maar door. Bekijk al onze hapjespannen!

15 resultaten
aanbevolen

15 resultaten

Hapjespannen

Waarom hapjespannen eigenlijk zo heten, is voor ons een mysterie. Ze zijn namelijk echt niet alleen geschikt om hapjes in op te warmen. Sterker nog: aardappelen, groenten en vlees in grotere hoeveelheden kun je prima bereiden in hapjespannen! Dat heeft te maken met die rechtopstaande rand. Doordat deze vrij hoog is, kan de pan zijn warmte veel beter vasthouden dan een lage variant kan. Hierdoor schroeit je vlees lekker snel dicht (zonder te spetteren!) en met een deksel op de hapjespan kun je heel goed groenten stoven. Sauteerpan, serveerpan… er zijn verschillende benamingen om hapjespannen mee te omschrijven. Hoe je ze ook noemt, wij hebben ze voor je in ons assortiment. Bekijk op je gemak welk exemplaar het geschiktst is voor jou, zodat je binnen de kortste keren aan de slag kunt met je nieuwe pan. Alvast veel plezier ermee!

Diverse hapjespannen van Tefal

Tefal is een bekend pannenmerk en uiteraard maken zij ook hapjespannen. Bij ons vind je diverse exemplaren. De Tefal CeramicControl hapjespan heeft een doorsnede van 24 cm. Hij is voorzien van een harde keramische coating die je eten goed dichtschroeit en zorgt voor een knapperig egaal bakresultaat. Uniek aan dit merk is de handige Thermo-Spot, waaraan je kunt zien wanneer de hapjespan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. Deze variant is geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie. Andere hapjespannen zijn juist wel geschikt voor inductiekookplaten, zoals de Tefal So' Tasty hapjespan en de Tefal Reference anti-aanbakhapjespan. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen voordelen. Jij bepaalt welke het beste is voor jou!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.