POP top teaser image

Riviera Maison glazen

8 Resultaten
Aanbevolen

8 Resultaten

Prachtige glazen van Rivièra Maison

Wil je de tafel perfect dekken? Dan mogen mooie glazen natuurlijk niet ontbreken! Kijk voor echte mooie glazen eens op deze pagina met glazen van Rivièra Maison. De Rivièra Maison glazen zien er nét even anders uit dan de meeste standaardglazen en dat is juist wat deze glazen zo bijzonder maakt. Zeker wanneer je ervan houdt om je eettafel mooi te stylen zijn de glazen van Rivièra Maison de juiste keuze.

Verschillende soorten Rivièra Maison glazen

Rivièra Maison heeft diverse soorten glazen in de wooncollectie. Bijvoorbeeld speciale theeglazen, maar ook dubbelwandige glazen. De glazen zien er stuk voor stuk anders uit, omdat er met de vorm en de grootte van het glas rekening wordt gehouden met de drank in het glas. Zo hebben de wijnglazen bijvoorbeeld een steeltje, zodat je handen de wijn niet opwarmen en het wordt voorkomen dat de smaak (nadelig) wordt beïnvloed.

Thee en koffie smaakt nog lekkerder in een Rivièra Maison theeglas of koffieglas

Of je nu graag grote koppen thee drinkt of het liever houdt bij kleine kopjes thee: er is altijd een geschikt Rivièra Maison theeglas voor je. Op deze luxe theeglazen staat in sierlijke letters 'C'est Chaud' geschreven en de theeglazen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ook de Rivièra Maison koffieglazen zien er erg fraai uit en zijn ook nog eens dubbelwandig. Het voordeel van de Rivièra Maison dubbelwandige glazen is dat koffie langer warm blijft, maar ook koude dranken blijven langer koel. Ideaal als je graag ijskoffie drinkt.

Glazen van Rivièra Maison voor het schenken van de heerlijkste (alcoholische) dranken

De Rivièra Maison wijnglazen en Rivièra Maison champagneglazen mogen natuurlijk niet ontbreken in het aanbod met glazen voor verschillende dranken. Alle glazen hebben prachtige details, zoals de afdruk van een tekst of een speciale mondgeblazen vorm. Vaak zijn de glazen ook nog eens met de hand bewerkt. Heb je daarnaast ook de cocktailglazen al gezien?

Alles voor een geweldige tafelsetting

Rivièra Maison wijnglazen, Rivièra Maison dubbelwandige glazen en Rivièra Maison champagneglazen; er is altijd een prachtig glas voor de drank die je schenkt. Bovendien heeft Rivièra Maison ook mooie karaffen en bestek in het assortiment, waardoor je een geweldige tafelsetting kunt creëren. Heb je morgen al een etentje, maar nog niets van Rivièra Maison in huis? Bestel dan vandaag nog bij wehkamp en je hebt morgen al een perfect gedekte tafel!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.