POP top teaser image

Libbey glazen

8 Resultaten
Aanbevolen

8 Resultaten

Mooi om te zien en heerlijk om uit te drinken

We gebruiken de hele dag door glazen om te drinken, dus waarom zouden we dan niet zorgen voor mooie glazen die je graag ziet en vasthoudt? Met Libbey glazen haal je prachtige glazen in huis die niet alleen prettig zijn om uit te drinken, maar die ook absoluut gezien mogen worden.

Welke Libbey glazen kopen

Als je even goed kijkt naar deze pagina zie je dat er heel veel glazen zijn om uit te kiezen. De Libbey glazen longdrink zijn vrij lange glazen en zijn daardoor heel geschikt voor drankjes met prik. De lengte van het glas stimuleert de beweging van de bubbels en laat genoeg ruimte over voor een aantal ijsblokjes. Zoals de naam al zegt, zijn de Libbey whiskey glazen perfect voor het drinken van een lekkere whiskey. De glazen zorgen er namelijk voor dat de aroma's in de whiskey optimaal ontvouwen. Heb je daarnaast de Libbey glazen Hobstar al gezien? Deze prachtige Libbey glazen met gouden rand zien er extra chic uit en zijn vernoemd naar de specifiek geslepen glazen die je vaak zag in de negentiende eeuw.

Libbey glazen bestellen bij wehkamp

Het leuke van Libbey glazen kopen is dat je dus kunt kiezen tussen heel veel verschillende glazen. Bij het kiezen van een geschikt glas kun je jezelf afvragen welke drankjes je wilt gaan drinken en waar je de glazen voor gaat gebruiken. Misschien heb je wel een open kast waar je deze glazen prachtig in tentoon wil stellen en zijn ze niet bedoeld voor dagelijks gebruik, of zoek je juist glazen die geschikt zijn voor verschillende dranken en dagelijks gebruik. Wij laten de Libbey glazen die je kiest in ieder geval morgen al bij je thuisbezorgen, ongeacht de glazen je uitzoekt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.