POP top teaser image

Bodum glazen

15 resultaten
aanbevolen

15 resultaten

Alles wat je nodig hebt voor het drinken van koffie of thee

Het merk Bodum is opgericht in 1944 door Peter Bodum in Kopenhagen. Al snel kwam Peter Bodum tijdens zijn werkzaamheden in aanraking met de eerste vacuüm koffiezetapparaten. Hij was onder de indruk van deze apparaten en besloot zelf een beter ontwerp op de markt te brengen. In het jaar 1958 kwam Bodum met het vacuüm koffiezetapparaat genaamd SANTOS. Dankzij dit apparaat, dat internationaal geprezen werd, werd Bodum al snel een stuk bekender op de gehele wereld. Vandaag de dag verkoopt het merk alle items die je nodig hebt voor het drinken van koffie of thee, maar ook elektrische huishoudelijke artikelen. Je kunt hierbij denken aan de prachtige Bodum glazen die je op deze pagina ziet, maar ook aan theepotten, mixers, thermosbekers of andere woonartikelen.

Ervaar het gemak van de Bodum dubbelwandige glazen

De Bodum dubbelwandige glazen zorgen ervoor dat je een glas met hete koffie of thee op kunt pakken zonder je handen te branden en daarnaast zorgt het dubbelwandige glas er ook voor dat de drank in het glas langer zijn warmte behoudt. De Bodum koffieglazen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals het Bodum Pavina dubbelwandig glas, de Bistro dubbelwandige glazen, de dubbelwandige glazen Canteen, en meer. Deze glazen variëren onderling als het gaat om de vorm en het aantal centiliters.

Ook ideaal voor het drinken van koude dranken

De Bodum espresso glazen houden je espresso langer warm, maar wist je dat de dubbelwandige glazen ook ideaal zijn voor koude dranken? Koude dranken blijven namelijk echt goed koud zonder condensatie. Je krijgt bij dit glas dus geen natte handen als je het glas oppakt om een slok te nemen. Pak dus ook een Bodum glas als je een heerlijke ijskoffie gaat drinken of een frisse ijsthee voor jezelf hebt klaargemaakt.

Regelmatig een aanbieding Bodum glazen bij wehkamp

Je Bodum glazen kopen bij wehkamp is een goede oplossing als je niet lang op je bestelling wilt wachten. Wij laten je nieuwe glazen namelijk morgen al bij je thuis bezorgen. Houd als je Bodum glazen gaat kopen ook deze pagina goed in de gaten voor mooie Bodum glazen in de aanbieding, zodat je extra geld overhoudt voor andere mooie producten van dit merk. Denk daarbij aan aan deze prachtige keukenapparaten of handige bewaarartikelen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.