Koelstra T5 reisbed grijs, Grijs

  KoelstraT5 reisbed grijs

  99.95
  vandaag besteld, maandag in huis

  Koelstra T5 reisbed grijs

  De Travelsleeper biedt alles wat je nodig hebt voor op vakantie, een logeerpartij of een avond eten bij vrienden. Het moderne campingbedje is in 2 simpele stappen op te zetten: uitvouwen, draai en klaar. Door de wielen aan een zijde verplaats je het bedje eenvoudig en snel. Dit prachtige, moderne reisbed heeft niet alleen een strak en tijdloos ontwerp, maar is ook uitgevoerd in rustige kleuren. Als inklapbaar reisbed te gebruiken in de woonkamer, bij opa en oma, tijdens logeerpartijtjes, of op je hotelkamer.

  De Travelsleeper T5 is gemaakt van duurzame materialen zoals staal, hard kunststof en de hoeken zijn voorzien van sterk luxe polyester. Zo gaat het baby-en kinderbedje vele jaren mee. De lange zijdes met mesh zorgen voor een goede luchtcirculatie. Daarnaast kan je kindje zo lekker om zich heen kijken voor hij in slaapt valt.

  Tevens beschikt het bedje over een handig kruipluik, zodat je kindje wanneer het luik open is, lekker zelf in en uit het campingbedje kan kruipen.

  Opgevouwen neem je de Travelsleeper eenvoudig mee in de meegeleverde draagtas. Naast de draagtas is een basis matras bijgeleverd. Binnenmaat: 120 x 60 cm.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie