Koeka voetenzak flanel Vigo 3/5 punts roze, old pink/shadow pink

  Koekavoetenzak flanel Vigo 3/5 punts roze

  69.95
  old pink/shadow pink
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Koeka voetenzak flanel Vigo 3/5 punts roze

  De baby voetenzak Vigo, gevoerd met flanel is geschikt voor in het voor- en najaar om buiten te gebruiken. De bovenkant van de voetenzak is afritsbaar waardoor die ook als inleg gebruikt kan worden voor in de zomer. De bovenkant bevat klittenband waardoor je een mutsje kan creëren.

  De voetenzak is geschikt voor zowel een drie- als een vijfpuntsgordel. De baby voetenzak is eenvoudig te bevestigen in je baby autostoel (bijvoorbeeld Maxi-Cosi) door de handige gordel/bevestigingsgaten. 

  De stof Vigo is een rijke jacquard gebreide stof met een zachte uitstraling. Door de verdikking in het garen krijgt deze stof zijn zachte en natuurlijke look. 

  Kenmerken
  - Voering: 100% Katoen flanel 
  - Padding: 100% Polyester 
  - Machine was, fijn- of wolwasprogramma 30° Celsius
  - Apart wassen. Niet bleken. Strijken op lage temperatuur. 
  - TOG 3.1 
  - Afmetingen: ca. 40x90 cm (geschikt voor leeftijden vanaf ± 0 - 6 maanden)

  Was tips:
  Om de zachte structuur van deze stof zo lang mogelijk te behouden is het heel belangrijk om de volgende was instructies goed op te volgen. Was dit artikel op een fijn-was of wolwas programma niet warmer dan 30 graden Celsius met een toerental van max. 800. Zorg ervoor dat het klittenband gesloten is tijdens het wassen en dat de belijnen en het kartonnetje verwijderd zijn. Omdat het een gebrushed katoen betreft zal de structuur na een aantal keren wassen lichtelijk veranderen. 
  lees meer

  Specificaties