Koeka Vigo boxkleed 75x95 cm / 80x100 cm Caramel/Soft Caramel

  KoekaVigo boxkleed 75x95 cm / 80x100 cm Caramel/Soft Caramel

  79.95
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Koeka Vigo boxkleed 75x95 cm / 80x100 cm Caramel/Soft Caramel

  Een mooi fris en vernieuwend design, het boxkleed Vigo zal de look van je box compleet maken. Het boxkleed is gemaakt van een rijk geweven jacquard stof, omdat er met twee kleuren geweven is heeft het een stijlvol motief. Het boxkleed is gevoerd met lusvast badstof wat het heerlijk zacht en comfortabel maakt voor je kleintje in de box.

  Het boxkleed in de kleur Sparkle Grey is reversible waardoor je niet 1 maar 2 opties hebt om je box een nieuwe stijlvolle look te geven. Daarnaast kan je het boxkleed ook als speelkleed gebruiken in de woon of babykamer.

  De stof Vigo is een rijke jacquard geweven stof met een zachte uitstraling. Door de verdikking in het garen krijgt deze stof zijn zachte en natuurlijke look. Vigo is bruikbaar in alle seizoenen. Gevoerd met flanel in het warme seizoen en gevoerd teddy in het koude seizoen. Net als al onze stofkwaliteiten, is ook Vigo getest op kleurvastheid en pillen en voldoet aan internationale testnormen. De rijke uitstraling van de stof Vigo zal in gebruik en na veelvuldig wassen behouden blijven.
  lees meer

  Specificaties

  Wasvoorschrift