Home
 • home
 • Koeka baby ledikantdeken Vigo flanel grijs 100x150 cm
Koeka baby ledikantdeken Vigo flanel grijs 100x150 cm, sparkle grey/pebble

  Koekababy ledikantdeken Vigo flanel grijs 100x150 cm

  69.95
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Koeka baby ledikantdeken Vigo flanel grijs 100x150 cm

  De ledikantdeken Vigo flanel is een lekkere deken geschikt voor in het voor- en najaar en in de zomer. De deken is gemaakt van een jacquard gebreide stof en gevoerd met flanel. Door de verdikking in het garen krijgt deze stof een zachte en natuurlijke look. Het frisse vernieuwende design van de Vigo-lijn matcht makkelijk met verschillende interieurstijlen en wordt ook gebruikt voor producten in het thema ‘on the move’.

  De stof Vigo is ISO gecertificeerd en voldoet aan het Öko-tex keurmerk. Dit betekent een veilige aankoop, die ook na veelvuldig wassen er mooi uit blijft zien

  De stof Vigo is een gebreide stof met een zachte uitstraling. Door de verdikking in het garen krijgt deze stof zijn zachte en natuurlijke look. Vigo is bruikbaar in alle seizoenen.

  Kenmerken
  - Achterzijde: 100% katoen 
  - Machine was, fijn- of wolwasprogramma 30° celsius
  - Apart wassen. Niet bleken. Strijken op lage temperatuur. 
  - Togwaarde:1.2 
  - Afmetingen 100x150 cm

  Was tips:
  Om de zachte structuur van deze stof zo lang mogelijk te behouden is het heel belangrijk om de volgende was instructies goed op te volgen. Was dit artikel op een fijn-was of wolwas programma niet warmer dan 30 graden Celsius met een toerental van max. 800. Omdat het een gebrushed katoen betreft zal de structuur na een aantal keren wassen lichtelijk veranderen. 
  lees meer

  Specificaties