Kobo Libra H2O e-reader Zwart

  KoboLibra H2O e-reader Zwart

  179.-
  Zwart
  vandaag besteld, maandag in huis

  Kobo Libra H2O e-reader Zwart

  Een lekker boek lezen hoeft tegenwoordig niet meer met een kaftenversie maar kan ook met een e-reader, digitaal dus. Door zijn comfortabele en ergonomische ontwerp kun je langer, liggend en gemakkelijk lezen. Gebruiksvriendelijke knoppen zorgen ervoor dat je pagina’s eenvoudig om kunt slaan. Dankzij ComfortLight PRO en volledige waterdichtheid kun je dag en nacht lezen, waar je maar wilt. Kobo Libra H2O, lezen zoals jij het wil.

  Geniet van een volledig naar eigen voorkeur aanpasbare leeservaring met knoppen voor het omslaan van pagina's, liggende/portretmodus, en nog veel meer.

  Een 7" niet-spiegelend touchscreen zorgt ervoor dat je gewoon in de zon kunt lezen, net als wanneer je een tekst op papier leest.

  Verstelbaar ComfortLight PRO verlicht het scherm terwijl blauw licht automatisch wordt verminderd naarmate de dag vordert om zo rustig te kunnen slapen.

  Volledig waterdicht met HZO Protection, zodat je met de Kobo Libra H2O niet bang hoeft te zijn voor een paar druppels water en gewoon in bad kunt lezen. Voldoet aan de vereisten van IPX8-beoordeling. Waterdicht gedurende maximaal 60 minuten in maximaal 2 meter diep water
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingWifiTouchscreenGarantie