Kobo FORMA e-reader, Zwart

  KoboFORMA e-reader

  279.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Kobo FORMA e-reader

  Ontdek een compleet nieuwe look voor Kobo eReaders
  Met een nieuw en ergonomisch afgerond ontwerp, en licht genoeg om urenlang vast te houden onder elke hoek, is Kobo Forma onze meest comfortabele eReader tot nu toe.

  Verleg de grenzen van je leeservaring
  Probeer de nieuwe knoppen voor het omslaan van pagina's van Kobo Forma om door je verhaal te bladeren, of raak het scherm aan, het is aan jou. Lees in de staande of liggende modus, of stel de tekst in om automatisch mee te draaien afhankelijk van hoe je jouw eReader vasthoudt.

  Heerlijk licht van gewicht
  Met Kobo Forma lees je fijner dan ooit tevoren. De geavanceerde Mobius-weergavetechnologie zorgt ervoor dat het robuuste 8,0" HD Carta E Ink-scherm superlicht aanvoelt en garandeert tevens een superieure leeservaring alsof je een gedrukt boek leest.

  Duik echt overal in een verhaal
  Maak je geen zorgen over natte pagina’s—Kobo Forma is volledig waterdicht van binnen naar buiten met HZO Protection™ en veilig voor het strand, het zwembad of in bad.* Veeg het simpelweg droog met een doek en ga terug naar je boek.

  Breng licht in je leeservaring met ComfortLightPRO
  Kobo Forma’s verstelbare voorgrondverlichting is rustig voor de ogen. Het vermindert geleidelijk de blootstelling aan blauw licht wat je de hele dag wakker houdt, zodat je voor het slapen gaan kunt lezen en dan direct kunt gaan slapen. Stel de kleurtemperatuur zodanig in dat deze automatisch wordt aangepast, en veeg omhoog of omlaag op het scherm om de helderheid aan te passen.

  Blijf gesynchroniseerd waar je ook leest
  Schakel gemakkelijk tussen apparaten en breid je leeservaring uit met de gratis Kobo App voor smartphone of tablet—perfect voor de momenten dat je wilt lezen maar je eReader niet bij de hand hebt. Wij onthouden altijd waar je gebleven bent, zodat je nooit hoeft te zoeken.

  Met ons grootste en meest lichtgewicht ontwerp en nieuwe knoppen voor het omslaan van de pagina’s om door je verhaal te bladeren, is Kobo Forma onze meest comfortabele eReader tot nu toe. Kies de liggende of Staande modus op een duurzaam 8.0” HD Carta E Ink scherm. ComfortLightPRO biedt het beste licht op elk moment van de dag, en nacht.

  Waterdichtheid betekent dat u overal van een verhaal kunt genieten, zelfs onder het wateroppervlak. Kobo Forma is waar de toekomst van lezen vorm krijgt.

  lees meer

  Specificaties

  WifiTouchscreenGarantie

  bekijk meer van Kobo