Ministeck pixelen

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Creatief met Ministeck

Wil jij Ministeck kopen? Dan ben je bij wehkamp aan het juiste adres! Met Ministeck creëer je een prachtige afbeelding met behulp van kleine kunststof mozaïeksteentjes in verschillende kleuren. Door deze op de grondplaat te leggen, maak je de mooiste creaties. De Ministeck patronen zijn geschikt voor kinderen én volwassen.

Ministeck: leerzaam en ontspannend

Kinderen vinden het niet alleen heel erg leuk om met Ministeck te spelen; het is ook heel leerzaam en ontspannend. Bovendien zijn de pakketten aantrekkelijk geprijsd, waardoor het ook een super leuk verjaardagscadeau is. Er zijn verschillende patronen verkrijgbaar. Zo is de Ministeck met dieren geschikt voor kinderen en volwassenen die dol zijn op honden, paarden, dolfijnen of katten. Druk de pinnetjes op de juiste plaats en zie beetje bij beetje de dieren tot leven komen. Speciaal voor paardenliefhebbers is er een Ministeck met paarden te koop bij wehkamp. Met de speciale Ministeck 4 in 1 kun je zelfs vier verschillende patronen van paarden leggen.

Goed voor concentratie, motoriek en creativiteit

Spelen met Ministeck stimuleert de ontwikkeling van fijne motoriek, concentratie en creativiteit. Als je Ministeck gaat bestellen, dan krijg je een set bestaande uit de benodigde steentjes, een grondplaat en een aantal voorbeelden zodat je lekker aan de slag kunt gaan. De Ministeck stukjes hebben verschillende vormen, zoals een vierkant steentje met vier pinnen en een rechthoek steentje met drie pinnen. Als je graag Ministeck in de aanbieding wilt kopen, dan raden we je aan om regelmatig de sale te checken. Zo kun jij Ministeck kopen met flink veel korting. Als dat niet leuk is! Bekijk het uitgebreide assortiment van Ministeck met dieren op wehkamp. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.