DohVinci knutselpakketten

DohVinci heeft een klei-achtige structuur waarmee je van alles kunt maken en versieren. Pimp je fotolijstje in de mooiste kleuren en maak je eigen kaptafel met de uitgebreide knutselset. Heb je teveel geknutseld en is je tube DohVinci leeg? Dan vul je dit gemakkelijk bij met de losse tube sets. Alles van DohVinci vind je hier.

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

DohVinci

DohVinci is een productlijn die Play-Doh boetseerklei combineert met 3D effecten. De diverse tubes en kits van DohVinci zorgen ervoor dat je kind prachtige 3D effecten en tekeningen kunnen maken op diverse materialen maar wel op een makkelijke manier.

Voor ieder wat wils

Ons assortiment DohVinci bevat onder meer boekenleggers, tekenbordjes, fotolijstjes, vogelhuisjes en meer. DohVinci helpt elke kunstenaar op weg. Laad een tube tekenklei in de Styler en knijp om te tekenen in stevige 3D lijnen, stippen, krullen en andere vormen.

De schraper gebruik je om de klei te verspreiden en te mengen voor speciale effecten. Voor nog meer mogelijkheden draai je een fijn, plat of ander speciaal spuitmondje op het eind van een tube en je gebruikt de 2-zijdige boetseergereedschapjes om de klei bij te werken en extra effecten tot te voegen.

Ook toepasbaar op andere materialen

Je kunt met DohVinci van PlayDoh ook ander knutselwerkjes maken op hout, glas, karton, papier en meer! Je overgebleven klei is hier natuurlijk ook heel geschikt voor. Kortom Maak schitterende knutselprojecten op elk object wat je maar kan bedenken. DohVinci geeft uren speelplezier op een creatieve manier.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.