Kleurpotloden

Kleurpotloden in alle kleuren van de regenboog

Voor het inkleuren van een mooie kleurplaat of het maken van een fantasievolle tekening zijn goede kleurpotloden nodig. En dan natuurlijk het liefst zoveel mogelijk kleurpotloden in alle kleuren van de regenboog. Je vindt daarom op deze pagina genoeg kleurpotloden om lekker creatief aan de slag te gaan.

Kleurpotloden voor kinderen

Zelfs kindjes van 1 jaar kunnen kleuren al fantastisch vinden. Omdat het voor kinderen van deze leeftijd soms best lastig kan zijn om een dun kleurpotlood vast te houden, zijn er voor deze leeftijdsklasse (en ouder) speciale kleurpotloden ontwikkeld. Deze kleurpotloden zijn dikker dan reguliere kleurpotloden, zodat ze gemakkelijker vast te houden zijn. Bij een kleurpotloden set met dikkere kleurpotloden van het merk STABILO zit bovendien ook nog een puntenslijper, zodat zelfs deze potloden moeiteloos geslepen kunnen worden.

Kleurpotloden voor volwassenen

Kleuren is tegenwoordig niet alleen populair bij kinderen, ook veel volwassenen hebben inmiddels (weer) door hoe leuk kleuren kan zijn. Er zijn voor volwassenen zelfs prachtige kleurboeken te koop. Op deze pagina vind je daarom naast kleurpotloden voor kinderen ook potloden voor volwassenen, bijvoorbeeld de STABILO kleurpotloden in een metalen etui.

Wat zijn de beste kleurpotloden?

Als je een tekenpotloden set gaat uitzoeken, zie je al snel dat er ontzettend veel setjes met kleurpotloden zijn om uit te kiezen. Voor het vinden van producten die écht goed zijn, kun je bijvoorbeeld verschillende reviews lezen. Op dit moment zijn bijvoorbeeld de 3 in 1 kleurpotloden erg populair. Deze kleurpotloden van STABILO zijn een kleurpotlood, waskrijt én aquarelpotlood in één.

Nog meer materialen om creatief aan de slag te gaan

Tekenen en kleuren is natuurlijk al heerlijk om te doen, maar wist je dat wehkamp nog veel meer materialen heeft om de creativiteit van kinderen (en volwassenen) te stimuleren? Bijvoorbeeld pixelen, ook wel borduren zonder naald of schilderen zonder kliederen genoemd. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook klei of een stempelset kopen. Verspreid al het knutselmateriaal eens over de tafel en laat je kind zelf bepalen wat hij of zij gaat maken en met welke materialen. Erg leuk om te zien!

Vandaag kleurpotloden kopen bij wehkamp en morgen al in huis

Een groot voordeel van wehkamp is dat (bijna) alles in de webshop morgen al bij je thuis bezorgd kan worden. Ideaal dus als je morgen nog niets te doen hebt en lekker wilt gaan knutselen met je zoon of dochter!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.