knutselen

Goliath klei

Knutselen, tekenen, kleien: wat is er leuker dan een kind dat op geheel eigen wijze een unieke wereld schept met niets meer dan wat papier, lijm, kleurpotloden, klei of elastiekjes. Met de knutsel- en ...

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Speelzand

Wat is er nou leuker dan spelen met zand als je klein bent? Fantaseer erop los en maak de mooiste creaties. Met speelzand kun je nu ook gewoon binnen spelen, zonder dat het een grote troep wordt. Met merken als Goliath, SES en Spinmaster haal je het plezier van zand in huis.

Speelzand bevordert de creativiteit

Speelzand bevordert de creativiteit van elk kind doordat ze hun eigen fantasie gebruiken. Daarnaast is het goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek. Met speelzand kun je alleen spelen, maar ook samen met andere kinderen. Het zand plakt alleen aan zichzelf en is niet giftig. Zo kun je op een veilige manier met speelzand spelen.

Super Sand

Super Sand van Goliath is heel zacht speelzand, dat je makkelijk kunt kneden. Van een groot zandkasteel tot aan verschillende dieren, met de bijgeleverde vormpjes maak je de mooiste creaties. Het speelzand droogt niet uit en door de structuur van het zand kun je het samen kneden en snel opruimen. Bij ons vind je ook verschillende kleuren Super Sand en emmers om nog langer te spelen.

Nog meer speelplezier

Bij ons vind je ook Kinetic Sand, dat lijkt te bewegen als je er mee speelt. Wil je het zand in bijvoorbeeld de zandbak graag iets kleurrijker maken? SES heeft verschillende kleuren verf waarmee je het zand in de zandbak kunt verven. Zo maak je je eigen zandparadijs met de vrolijkste kleuren. Wil je iets anders dan speelzand om mee te knutselen? Kijk dan eens bij onze strijkkralen, kinderverf of klei voor nog meer plezier.