Kinderverf

Word een echte kunstenaar met de vingerverf, plakkaatverf en waterverf van SES en Bruynzeel. Schilder op steentjes, verf op het raam of op nummer. Niks is te gek! Hoogwaardige kinderverf met prachtig diepe kleuren die gemakkelijk uitwasbaar is, vind je hier! Voor urenlang schilder- en verfplezier!

aanbevolen

12 resultaten

Kinderverf

Je kan al je creativiteit en fantasie kwijt met ons assortiment kinderverf. Maak met de diverse soorten de mooiste kunstwerkjes. In het assortiment van wehkamp vind je verschillende verfartikelen, de keuze is aan jou!

Wat voor kinderverf kun je bij wehkamp kopen?

Wij bieden vingerverf, plakkaatverf, waterverf, zandverf en textielverf van SES en Bruynzeel waarmee je op diverse materialen kunt verven. Wat is leuker dan je eigen t-shirt maken met de textielverf van SES. Maar ook op schelpjes, steentjes op het raam of op nummer kan geverfd worden. Alle verf kan geclassificeerd worden als hoogwaardige verf met prachtige diepe kleuren die ook nog een gemakkelijk uitwasbaar is. Maar ook voor een heuse kliederschort ben je bij ons op het juiste adres!

Nieuw: zandverf!

Speelt jouw kindje ook graag buiten, dan heeft wehkamp ook nog zandverf in het assortiment. Hiermee tover je in jouw zandbak de mooiste kleuren en vormen zand. Zo maak je met SES mud cupcakes de mooiste cupcakes. Kleur ze roze met de zandverf en maak je cupcakes af door ze met kaarsjes, aardbeien, hartjes en bloemetjes van foam te versieren. De jongens kunnen zich uitleven met een dino set voor in de zandbak, hoe cool is dat? Door de losse skeletonderdelen met zand te vullen onstaat er een echt dinoskelet. Met de zandverf kan je je skelet ook nog groen maken. Laat ze lekker spelen, deze zandverf is goed uitwasbaar uit de meeste textielsoorten. Kortom, een grote keuze aan kinderverf voor urenlang schilder- en verfplezier!