Woezel & Pip knuffels

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Maak kennis met Woezel & Pip

Woezel & Pip zijn twee hondjes die bedacht zijn door Guusje Woesthoff-Nederhorst. De hondjes en de avonturen die zij beleven vinden heel veel kindjes erg leuk. Daardoor zijn er inmiddels niet alleen voorleesverhaaltjes van Woezel & Pip te koop, maar ook dvd's, knuffels en nog veel meer! Koop dus iets leuks van Woezel & Pip en de kans is heel groot dat je kindje het fantastisch vindt.

Een pagina met alleen maar zachte knuffels van Woezel & Pip

Woezel, Pip, het molletje van Woezel & Pip, de buurpoes, Charlie: voor een Woezel & Pip knuffel moet je op deze pagina zijn. Koop bijvoorbeeld een grote Woezel knuffel als verjaardagscadeau of kies juist een Woezel & Pip knuffel in het klein als verrassing, omdat je zo trots op je zoon of dochter bent. Ook leuk: wanneer je zoon of dochter (of bijvoorbeeld een neefje of nichtje) een echte Woezel & Pip fan is, kun je ze elke keer een andere Woezel & Pip knuffel cadeau geven. Zo sparen ze alle vriendjes van Woezel & Pip bij elkaar.

Nog meer van Woezel & Pip

Naast een Woezel knuffel van dit leuke label heeft wehkamp nog veel meer spullen van Woezel & Pip in het assortiment. Bekijk bijvoorbeeld ook eens het schattige babyspeelgoed of de puzzels van Woezel & Pip. Bestel je een item van Woezel & Pip in onze webshop? Dan zorgt wehkamp ervoor dat je bestelling morgen al bij je thuisbezorgd wordt. Dus zelfs als je wat aan de late kant bent met het kopen van een cadeautje, ben je waarschijnlijk gewoon nog op tijd. Verras je kindje met nieuw speelgoed van Woezel & Pip en bestel vandaag nog bij wehkamp!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help