Paw Patrol knuffels

11 resultaten
aanbevolen

11 resultaten

De PAW Patrol knuffel staat klaar om te helpen

Gaat er bij jou direct een belletje rinkelen als we het over Skye, Chase, Rubble, Marshall, Zuma en Rocky hebben? Dan is jouw kind vast fan van PAW Patrol. Met een PAW Patrol pluche uit onze webshop speelt jouw kleintje de spannende avonturen van de puppy’s gezellig na. Daarnaast zijn de heldhaftige puppy’s het ideale kameraadje als jouw kind bang is in het donker of uit logeren gaat. Iedereen weet namelijk dat het puppy reddingsteam altijd klaar staat om te helpen. Of dit nu is omdat er een klein poesje in gevaar is of omdat jouw kind een dikke knuffel nodig heeft.

Chase, Skye, Everest en meer lieve puppy's

In onze webshop vind je knuffels van alle belangrijke personages uit PAW Patrol. Zo is de PAW Patrol knuffel Chase een echt allemansvriendje die graag de leiding neemt. De Skye PAW Patrol knuffel is super schattig en klaar om op pad te gaan met haar helikopter. De Everest knuffel PAW Patrol is een kleine avonturier die een echte eyecatcher vormt in de kinderkamer. Tot slot vind je in onze webshop natuurlijk ook knuffels van Rubble, Marshall, Zuma en Rocky. Neem de tijd om de verschillende opties te bekijken en ontdek de favoriet van jouw kleintje.

Extra grote knuffels van PAW Patrol

Naast dat je de keuze hebt uit diverse personages koop je je knuffel van PAW Patrol in verschillende formaten. Kies voor een PAW Patrol knuffel die groot en stevig is. Zo kan je kind hem lekker knuffelen. De knuffels zijn verkrijgbaar in 15 cm en 20 cm. Echte fans van PAW Patrol checken ook ons overige speelgoed van PAW Patrol. Zo zijn de voertuigen van de puppy’s een echte must-have. Daarnaast vind je in onze webshop nog meer super leuke cadeaus voor kinderen.

Knuffel per direct nodig?

Soms heb je die leuke Rubble knuffel per direct nodig. Bijvoorbeeld omdat je de verjaardag van je favo neefje vergeten bent of omdat je kind zijn geliefde knuffel kwijt is geraakt. Gelukkig bezorgen wij binnen no-time. Plaats je bestelling vandaag, dan bezorgen we je pakket de volgende werkdag. Je betaalt geen verzendkosten als je direct voor € 20 of meer bestelt. Mocht je vragen hebben of hulp willen bij het plaatsen van een bestelling, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.