KlikAanKlikUit ZCTS-808 draadloze contactsensor

  KlikAanKlikUit ZCTS-808 draadloze contactsensor

  27.99
  nog 4 op voorraad

  KlikAanKlikUit ZCTS-808 draadloze contactsensor

  Draadloze smartcontactsensor om verlichting/apparaten in en uit te schakelen of meldingen te ontvangen als er een deur of raam wordt geopend

  ZCTS-808 Draadloze Contactsensor
  Comfort start met een huis dat perfect is afgesteld op jouw leven. Voeg de contactsensor toe aan jouw smart home netwerk om automatisch jouw Premium Line lampen te activeren wanneer een deur of raam wordt geopend. Ondanks zijn kleine formaat biedt deze contactsensor een groots gevoel van comfort en veiligheid in elk huis.

  Open voor comfort
  Deze contactsensor geeft verschillende mogelijkheden om jouw lampen automatisch aan of uit te schakelen wanneer de sensor getriggerd wordt. Zo hoef je niet meer te zoeken naar de lichtknop als je de deur naar die donkere zolder opendoet. Of gaat er een zacht licht aan op de overloop als je 's nachts naar de wc gaat. Vergeet je regelmatig de lampen uit te doen? Stel in dat de lampen weer automatisch uitgaan als je de kamer verlaat. Ervaar het comfort van automatisering!

  Comfort binnen handbereik
  Verbind de slimme contactsensor met het Z1 Zigbee Control Station of ICS-2000 Internet Control Station om regels voor de sensor in te stellen naar jouw wensen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld via de gratis KlikAanKlikUit app programmeren wanneer de sensor actief is*. Hiermee kun je onder andere gemakkelijk instellen dat de sensor ingeschakeld wordt bij zonsondergang en weer uitgeschakeld bij zonsopkomst. Met de app heb je eindeloze mogelijkheden binnen handbereik!
  *Het Z1 Zigbee Control Station of ICS-2000 Control Station is vereist voor gebruik met de app.

  Veilig van huis
  Deze sensor biedt niet alleen comfort, voeg de sensor toe aan de beveiliging van jouw huis. Zo kun je bijvoorbeeld instellen in de app dat jouw lampen gaan knipperen wanneer er een deur of raam wordt geopend of ontvang je een pushmelding op jouw smartphone of tablet. Ideaal voor als je op reis bent!

  Gemakkelijke installatie
  Plaats de contactsensor op een raam of deur naar keuze met behulp van de 3mm tape. De sensor biedt comfort en beveiliging voor de lange termijn met zijn lange batterijduur en batterijlevelindicatie in de app.

  Ontdek nog meer comfort
  Deze smartsensor is onderdeel van de Premium Line. Dit betekent dat deze sensor kan worden gecombineerd met andere Premium Line producten, te herkennen aan de letter Z aan het begin van de productnaam. Met deze productlijn kies je voor ultiem comfort en controle in elke kamer, elke gelegenheid en elk moment van de dag.
  lees meer

  Specificaties

  Wifi
  Bluetooth
  Breedte (cm)3
  Hoogte (cm)6
  Diepte (cm)1,2
  Netstroom/accuBatterijen
  BedieningSmartphone
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.