Wintersport

Snowboots wintersport

Lekker door de sneeuw banjeren is heerlijk! Tenzij je geen waterdichte schoenen aan hebt. Met onze snowboots weet je zeker dat ze niet alleen waterdicht zijn, ook nog eens heerlijk warm. Wij hebben st ...

127 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Snowboots

Wandelen in de sneeuw is fantastisch; terwijl de sneeuw onder je voeten knispert geniet je van de prachtig witte natuur. Sneeuw kan echter ook voor flink wat rommel zorgen, denk bijvoorbeeld aan platgereden sneeuw, natte sneeuw, smeltende sneeuw en drassige, halfbevroren ondergronden. Met goede waterdichte en isolerende snowboots kun je al deze sneeuwomstandigheden moeiteloos aan.

Snowboots: 100% functioneel

Moderne snowboot-merken maken de snowboots steeds comfortabeler. Snowboots van bijvoorbeeld het merk Sorel - ook verkrijgbaar bij wehkamp.nl - zijn niet te vergelijken met de beroemde, bijna vierkante après-ski laarzen uit de jaren zeventig, de 'moon boots'. Veel van de moderne snowboots zijn gemaakt voor actie in de sneeuw en zijn dus voorzien van goede pasvormen, soepele materialen en ingenieus uitgedacht profielzolen. Functioneel, stoer en volledig waterdicht; met goede snowboots loop je zorgeloos van ski-shop naar piste, van piste naar après-ski en van de après-ski naar je chalet. Maar ook voor Nederlandse sneeuw- hagel- en regenbuien zijn waterdichte, warme snowboots onmisbaar.

Stoere & robuuste snowboots

Bij wehkamp.nl vind je het hele jaar door een uitgebreide collectie snowboots; dus ook als je in de zomer een winterse trip naar Alaska maakt vind je zeker een paar geschikte snowboots. Kies je snowboots gerust iets te ruim, zodat je er zonder problemen dikke skisokken of andere wintersokken in kunt dragen. Let ook op de sluiting van de laarzen; sommige modellen hebben een drawstring of klittenbandsluiting aan de bovenrand zodat je ze extra goed kunt dichttrekken. Investeer in een paar goede snowboots en je loopt overal op wolken! Kies voor een mooi paar snowboots van bijvoorbeeld Sorel, Protest, Olang of Hobb's en kies er meteen een paar warme wintersokken en wanten bij.