T-shirts

Longsleeves

70 resultatensorteren op
aanbevolen

Longsleeves

Een longsleeve is in feite een t-shirt met lange mouwen. Een combinatie tussen een t-shirt en trui. Heerlijk dus als het net te koud is voor een t-shirt en net te warm voor een trui. Wat wij ook ideaal vinden aan longsleeves: je ziet er met minimale inspanning fabulous uit! We hebben geklede longsleeves, maar ook lekker casual. Dus voor welke stijl je die dag ook wil gaan: de juiste longsleeve vind je bij ons.

Longsleeves voor iedereen

Bij wehkamp shop je longsleeves voor het hele gezin. Voor de vaders, moeders en kinderen: hier vind je al onze longsleeves op een rij! Dus ‘s ochtends altijd haast met het aankleden? Met een longsleeve ben je zo klaar, maar ben je wel hartstikke fashionable. Voortaan heb je tijd over ‘s ochtends!

Vind en shop ‘m bij ons

We hebben je nu wel overtuigd om een longsleeve te shoppen toch? Maar hoe ga je dan een longsleeve vinden die bij jou past? Bij ons kun je eenvoudig aangeven waaraan jouw shirt moet voldoen en wij geven je een handig overzicht. Geef aan voor welk geslacht, welk merk, welke kleur en met welk dessin jij een longsleeve wilt en wij zetten ze voor je op een rijtje!