Sieraden

Oorbellen

Op zoek naar oorbellen? Wehkamp biedt oorbellen voor verschillende gelegenheden, van chique tot dagelijks! Ben je een goudliefhebber? We bieden gouden oorbellen van onder andere Selected Jewels of gol ...

251 resultatensorteren op
aanbevolen

Oorbellen

Herinner je je nog die eerste keer dat je oorbellen ging dragen? 'Gaatjes' in je oor laten zetten is een onvergetelijk moment, niet alleen voor jonge oorbeldraagsters, maar ook voor oudere. Na het prikken van gaatjes gaat er hoe dan ook een hele nieuwe wereld van sieraden voor je open. Hangers, stekers, ringen of knopjes, alles is mogelijk met een paar gaatjes in je oren. Ieder heeft zo zijn eigen favoriete oorbellen. Oorbellen vervelen nooit en met keuze uit vele duizenden modellen in verschillende kleuren, materialen, vormen en afmetingen kun je elke dag van het jaar wel een nieuw paar oorbellen dragen.

Oorringen en oorstekers

Klassiekers onder de oorbellen zijn de oorringen. Ze zijn er aan een haakje of met een steker. Zoek je grote opvallende oorringen of juist kleine ringetjes die subtiel glinsteren en die je - als je meerdere gaatjes hebt - mooi op een rijtje kunt dragen? Bij wehkamp.nl vind je grote en kleine oorringen van onder andere goud, zilver en gecoat metaal, glad en minimalistisch of glamoureus gedecoreerd met siersteentjes en kristallen. Laat je inspireren door merken als DKNY, Fossil en Skagen.

Korte en extra lange oorhangers

Met oorhangers kun je je outfit in een handomdraai een fashion-boost geven. Oorhangers zijn gemaakt van lichte hangertjes waaraan bijzondere bedeltjes, kralen of andere ornamentjes hangen, helemaal in stijl van de laatste trends. Ze zijn er met steentjes, glas, metaal, edelmetaal of zelfs hout en veertjes. Extra lange, chique oorhangers worden ook wel shoulder dusters genoemd, omdat ze tot bijna op je schouders vallen; deze elegante oorbellen vragen natuurlijk om een feestelijke glamour-outfit! Luxe, minimalistische, klassieke of 'shoulder-duster' hangers; je vindt ze bij wehkamp.nl.