Schoenen

Pantoffels

307 resultatensorteren op
aanbevolen

Pantoffels

Heb je altijd koude voeten? Dan zijn pantoffels geen overbodige luxe. Maar ook als je geen last hebt van koude voeten zijn ze heerlijk! Na een dag hard werken heerlijk je schoenen uit en pantoffels aan. Of als je lekker een dagje wilt relaxen, dan horen pantoffels daar eigenlijk wel bij vinden wij!

Pantoffels voor jong en oud

Hoe oud je ook bent, pantoffels zijn altijd heerlijk. Daarom hebben wij ze voor mannen, vrouwen en kinderen. Zodat je thuis nooit meer koude voeten hebt! We hebben ze ook voor je met een harde zool. Dus moet je even snel buiten wat weggooien? Dan hoef je niet snel van schoenen te wisselen, maar kun je gewoon je pantoffels aanhouden.

De juiste pantoffels vinden

Je shopt je pantoffels in de prijsklasse naar eigen keuze. Geef dit in de filter aan en wij geven je een handig overzicht van de sloffen die binnen je budget passen. En heb je een voorkeur voor een merk of kleur? Ook dit geef je aan en wij zetten de pantoffels die aan jouw voorwaarden voldoen voor je op een rijtje! En met merken als Lodger, UGG Australia en Van Haren weten wij zeker dat er voor jou een mooi paar tussen zit.