Schoenen

Bootschoenen

5 resultatensorteren op
aanbevolen

Bootschoenen

De bootschoen is inmiddels een echte klassieker en zal dat, wat ons betreft, ook altijd blijven. Zoals de naam al doet vermoeden zijn bootschoenen oorspronkelijk bedoeld om op de boot te dragen. Vanwege het comfort en de looks van de schoen zie je echter dat ze allang niet meer alleen op de boot gedragen worden. Tegenwoordig zie je de bootschoen overal terugkomen!

Van de boot naar de wal

Hoewel bootschoenen dus eigenlijk voor op de boot bedoeld zijn, worden ze tegenwoordig voornamelijk als vrijetijdsschoen gedragen. Veel bootschoenen zullen waarschijnlijk dan ook nooit een boot van dichtbij zien. En als je eenmaal een paar bootschoenen hebt gehad, begrijp je heel goed waarom ze niet alleen op een boot worden gedragen. De schoenen zijn erg comfortabel, waardoor je ze eigenlijk elke dag wel zou willen dragen. Omdat het model tijdloos is, zijn ze ook nog eens een ideale aanvulling aan je garderobe. Je weet in elk geval zeker dat ze nog jaren mee kunnen!

Bootschoenen voor dames en heren

In ons aanbod vind je bootschoenen voor dames en heren. We hebben ze voor je van onder andere merken als Sperry, Van Haren en Sacha. Shop ze in de kleur naar wens en wij weten zeker dat jij er een favoriet paar schoenen bij hebt.