Kleding

MAC

Sinds z’n oprichting in 1973 staan de jeans van MAC bekend om hun kwaliteit, fits en stijlvolle look. Jaarlijks produceert MAC zo’n 6 miljoen broeken. Vooral de skinny jeans van MAC blijven onverminderd populair. Maar ook casual fits als de Sexy Slim, de Sexy Boyfriend en de Laxy doen het goed. En de authentieke wassingen (al dan niet met een gebruikt uiterlijk) maken van de MAC jeans tijdloze favourites.

sorteren

65 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

MAC

MAC fashion opende haar deuren in 1973 te Duitsland en is sinds dien de Europese leider als het gaat om haar aanbod in broeken. Het begon allemaal met een simpel maar zeer effectief idee, namelijk het lanceren van een broek met een perfecte fit voor een betaalbare prijs. Dit succesvolle idee werd nog hetzelfde jaar voorzien van een heren variant en verkoopt nu meer dan 6 miljoen broeken per jaar. Dit komt mede door het vakmanschap in combinatie met moderne trends. Daarnaast wordt er uitsluitend gewerkt met materialen van goede kwaliteit, waardoor een broek een zeer goede prijskwaliteitsverhouding krijgt. Vind bij Wehkamp een uitgebreide collectie jeans en broeken voor zowel dames als heren.

Kwaliteit jeans

Met een perfecte fit, boven gemiddelde kwaliteit en een zeer goede prijskwaliteitsverhouding staat MAC al 40 jaar gerand voor deze principes. Met deze filosofie weet MAC al die jaren de Europese markt te veroveren en haar positie te versterken. Het bedrijf produceert premium kwaliteit met een perfecte fit en service. Daarbij vindt het bedrijf het belangrijk om een goed en langdurige samenwerkingen aan te gaan. Het bedrijf is niet van de korte termijn voordelen maar gaat juist voor een goede en langdurige klant tevredenheid. De focus wordt duidelijk gelegd op het voldoen van de wensen van de klant.

Eerlijke fashion

Bij MAC staat duurzaamheid hoog in het vaandel zowel voor de werknemers als voor de klanten. Als wereldwijde fabrikant van broeken, voelt het merk een grote verantwoordelijkheid voor het milieu en probeert hier tijdens het productieproces zo veel mogelijk rekening mee te houden. Zo moeten de fabrieken aan goede conditie voldoen. Mac biedt zowel dames als heren een milieu vriendelijke broek van een goede kwaliteit met de juist prijskwaliteitsverhouding.