Jeans

Tapered fit jeans

124 resultatensorteren op
aanbevolen

Tapered fit jeans

Het model van de tapered fit jeans is het best te vergelijken met dat van de slim fit jeans. Toch verschillen ze wel wat van elkaar. Zo heeft de tapered fit jeans een lager kruis en zit de jeans rondom de bovenbenen ruimer dan bij de slim fit jeans. Vanaf de knie sluit de broek wel strak aan. Dit model heeft een stoere uitstraling en is dus een mooie basis voor een stoere outfit!

Tapered fit jeans voor mannen en mannen to be

De stoere jeans is voor veel mannen en jongens een echte musthave in de garderobe. Heb jij er nog geen in je kast? Geen paniek! Bij wehkamp shop je ‘m snel en gemakkelijk online. Wij bezorgen de jeans dan snel bij je thuis, zodat je niet lang hoeft te wachten voor je ‘m aankan! Heb je de broek thuis gepast en blijkt ‘ie niet te passen? Dat is geen probleem. Dan stuur je de jeans gewoon gratis retour.

Ruim aanbod

Van welk merk shop jij je tapered fit jeans? Je kan kiezen uit ontzettend veel merken, waaronder G-Star RAW, Petrol Industries en America Today. Ook op het gebied van de kleur van de tapered fit jeans kun je nog kiezen! Je weet in elk geval zeker dat jij een jeans vindt die helemaal bij jouw smaak past.