Jeans

Slim fit jeans

1118 resultatensorteren op
aanbevolen

Slim fit jeans

De slim fit jeans sluit mooi aan rondom je bovenbenen, maar zit rond je enkels wat losser dan een echte skinny. Dit model staat goed bij zowel mannen, vrouwen en kinderen! En vanwege het basismodel van de jeans, trek je ‘m zonder probleem elke dag aan. Eindeloze combinaties zijn mogelijk, dus de slim fit jeans verveelt nooit!

Elke dag een andere outfit

Draag de slim fit jeans naar het werk met een geklede blouse. Of ga voor de combinatie met een stoer shirt. Ook qua schoenen kun je alle kanten op. Een sneaker, sleehak of instapper: alles staat goed onder een slim fit jeans! En alsof dat nog niet genoeg combinaties zijn, kun je ook nog kiezen uit veel verschillende kleuren en merken. Elke dag een andere outfit met elke dag dezelfde broek? Met een slim fit jeans kan het!

Ruime keuze!

We hebben een ontzettend ruim aanbod voor je, zodat jij altijd de broek vindt die helemaal bij jouw stijl past. Van het merk, de kleur, pasvorm en wassing die jij wilt! Bekijk het complete assortiment dus snel. Een handig overzicht van alles wat aan jouw wens voldoet? Filter dan in het menu op jouw voorkeuren en wij zetten alle broeken die daaraan voldoen voor je op een rij!