Jeans

Skinny jeans

1282 resultatensorteren op
aanbevolen

Skinny jeans voor dames

De skinny jeans is vanuit Los Angeles komen overwaaien naar Europa. Jeansmerken aan de Amerikaanse 'west-coast' besloten van de tot dan toe behoorlijk casual jeans een vrouwelijke, sexy broek te gaan maken die het lichaam moest benadrukken, niet verbergen. Ze ontwikkelden nieuwe denim stoffen met super-stretch, die ervoor zorgden dat deze nieuwe strakke damesjeans ook nog eens super comfortabel waren. Die ontwikkeling was hartstikke nieuw en een enorme opluchting voor jeansdragers, want door de uitvinding van stretch waren strakke spijkerbroeken (helemaal hot bij rockers uit de seventies) geen pretje om te dragen!

Elke dag skinny jeans

Met de nieuwe stoffen duurde het niet lang of de skinny jeans ging de hele wereld over, mede dankzij celebrity's die overal in 'skinny's' werden gefotografeerd. Inmiddels zijn er nog nauwelijks jeansmerken die geen skinny damesjeans in hun collectie hebben. Skinny jeans draag je zoals jij dat wilt. Je kunt ze combineren met de meest uiteenlopende tops en jasjes, ze doen het goed met stoere sneakers, maar ook met motorboots. Met hoge hakken, een glinsterende top en mooie sieraden is je skinny jeans binnen no-time super feestelijk.

Wassingen, kleuren en bewerkingen

Skinny jeans voor dames zijn verkrijgbaar in honderden kleuren, wassingen en bewerkingen. Van klassiek diepblauw en zwart tot zwaar gebleekt en bewerkt zoals ripped met scheuren, slijtage details of juist met vrolijke borduursels. Kleuren variëren van wit en lichte pastels tot felle kleuren en wilde allover prints van zebravlekken, bloemen, planten en grafische dessins. Hoe ziet jouw jeanscollectie eruit? Investeer je vooral in mooie blauwe en zwarte skinny jeans? Of ben je dol op kleur en extravagant? Laat je inspireren door de vele coole jeansmerken van wehkamp en bekijk de nieuwste collecties van onder andere Levi's, Lois, G-Star RAW, Replay, Guess, Object en Mango.