Jeans

Loose fit jeans

75 resultatensorteren op
aanbevolen

Loose fit jeans

Hou jij meer van broeken die wat losser zitten dan nauwsluitende broeken? Dan is de loose fit jeans de broek die jij zoekt! Een jeans waar je je lekker vrij in kan bewegen. Heerlijk als vrijetijdsbroek, maar ook ideaal voor naar het werk. We hebben de jeans voor je in blauw, zwart en wit. Basiskleuren, zodat je er eindeloos mee kan combineren. Draag er bijvoorbeeld een wijd shirt op of ga voor een geklede blouse. Met deze jeans kun je alle kanten op!

Always in style!

Shop de loose fit jeans van merken als Rockford, Jack & Jones en G-Star RAW en je hebt een jeans waar jij de komende jaren weer mee verder kan. Want het fijne aan de loose fit jeans is dat het een tijdloze broek is, dus zeker weten dat jij er over twee jaar ook nog in style bij loopt! Eigenlijk een onmisbare aanvulling aan je garderobe dus.

Thuis passen

Ontdek het totale aanbod loose fit jeans voor heren en dames en maak je keuze! Bestel de broek vandaag nog en wij komen ‘m supersnel bij je thuis bezorgen. Heb je niet de goede loose fit jeans maat besteld? Dan retourneer je de broek gewoon gratis.