Jeans

Denim shorts

104 resultatensorteren op
aanbevolen

Denim shorts

Je liefde voor jeans en shorts combineren? Dat kan perfect met onze denim shorts! De fit en wassing van een jeans, maar toch lekker koel. Dat klinkt toch als muziek in je oren? En in ons aanbod hebben we denim shorts voor elke gelegenheid. Voor in je vrije tijd, maar ook voor naar het werk of zelfs een feestje!

Halflang,medium en kort

Je shopt de shorts in verschillende lengtes. Zodat je shorts heb voor de echt warme dagen, bermuda’s voor naar het werk en capri’s voor de temperaturen die niet overtuigend genoeg zijn voor een echt korte broek. Voortaan trek jij op warme dagen gewoon een nette bermuda aan naar het werk. Na een tijd zul je je afvragen hoe je het ooit hebt volgehouden in een warme broek!

Maar er is meer!

En het mooie aan ons aanbod denim shorts is dat je, behalve de lengte, verder ook nog genoeg te kiezen hebt. Ga bijvoorbeeld voor een vrolijke kleur zoals geel of groen. Maar ook de gebruikelijke kleuren als blauw, zwart en wit hebben we natuurlijk gewoon voor je. Denim shorts van River Island, Mango, CoolCat en nog veel meer: je shopt ‘t online bij wehkamp. En passen de denim shorts niet? Dan stuur je ze gratis retour.