Grote maten

Grote maten jassen

Jassen kun je het hele jaar door dragen. Of het nou een dunne jas is voor het voorjaar en de frisse zomerdagen of een dikke jas voor strenge winters, bij wehkamp vind je wat je nodig hebt. Kies bijvoo ...

561 resultatensorteren op
aanbevolen

Grote maten jassen

Winterjassen, zomerjassen, tussenjassen, trenchcoats, parka’s, bodywarmers, leren jassen en meer: jij noemt het, wij hebben het! Bij wehkamp zijn we altijd op zoek naar de mooiste items voor iedereen, dus ook voor dames en heren met grote maten.

Filter en gij zult vinden

Heb je onze filters al eens gezien? Die zijn enorm handig als je op zoek bent naar een specifieke jas. Zo kun je de minimum en maximum prijs aangeven, het merk, de kleur en het geslacht. Op die manier kun je jouw perfecte grote maten jas vinden.

Thuis op je gemak passen

Als je twijfelt over de maat, kun je bij wehkamp gewoon meerdere maten bestellen, zodat je thuis op je gemak kunt passen. Belangrijk bij het uitkiezen van een grote maten jas, is de pasvorm. Heb je bijvoorbeeld genoeg beweegruimte of zijn de mouwen wel lang genoeg? Om laatstgenoemde te checken is het goed om je armen naar voren uit te steken en te kijken hoe ver te mouwen komen. Is een groot deel van je polsen zichtbaar? Dan is het misschien goed om een maatje groter te nemen. Wanneer je een winterjas gaat passen, is het verstandig om er rekening mee te houden dat je in de winter vaak dikke kleding aan hebt. Pas je winterjas dus altijd met een trui er onder. Als je dan nog voldoende ruimte over hebt, heb je de juiste maat.

Wil je een deel van je bestelling retourneren? Geen probleem: je mag je aankoop gratis weer terugsturen.