Grote maten

Grote maten bh's

Een nieuwe bh kopen kan soms best lastig zijn. Je wilt een bh die fijn zit en die je vrouwelijke rondingen mooi accentueert. In onze uitgebreide collectie grote maten bh's vind je bh's in dive ...

160 resultatensorteren op
aanbevolen

Grote maten bh’s

Een bh moet comfortabel zijn en tegelijkertijd je vrouwelijkheid benadrukken. Het kopen van een bh die mooi aansluit en de juiste ondersteuning biedt is dan ook essentieel. In onze uitgebreide collectie grote maten bh’s vind je bh’s voor dames met een maatje meer en bh's met een grote cupmaat.

Basic of kant

Als vrouw met een grotere maat of cupmaat kan het kopen van een bh soms best lastig zijn. Een bh moet comfortabel zitten, maar tegelijkertijd wil je er ook vrouwelijk uitzien. In onze uitgebreide collectie grote maten bh’s vind je diverse soorten en maten bh’s van merken als Disismi, whkmp’s OWN en Plaisir. Ga voor onze basic grote maten bh's, zoals zwart, wit of huidkleur die mooi wegvallen onder je kleding. Maar kies ook eens voor een dieprode, blauwe of paarse bh of een sexy kanten variant, waarin je gezien mag worden!

Thuis passen, gratis retour

Een bh moet het juiste comfort bieden, fijn zitten en mooi aansluiten, daarom is het fijn om je nieuwe bh op je gemak te passen. Bij ons bestel je je grote maten bh eenvoudig online, zodat je deze thuis voor de spiegel uitgebreid kunt passen. Is de maat niet goed of het artikel niet helemaal naar wens dan stuur je deze gratis retour en halen we het pakketje thuis bij je op.