Kleding

Castelijn & Beerens

Vakmanschap sinds 1945. Al 3 generaties lang een familietraditie. De producten van Castelijn & Beerens zijn gemaakt van het allerbeste vol-aniline rundleer. Elke huid is zorgvuldig met de hand geselecteerd. In samenwerking met gespecialiseerde looierijen wordt vervolgens precies de juiste glans, kleur en gevoel aan de producten gegeven. De producten zijn duurzaam en gaan lang mee. Alleen perfect is goed genoeg.

sorteren

34 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Castelijn & Beerens

Oprichting

Vakmanschap sinds 1945. Al 3 generaties lang wordt bij Castelijn & Beerens een familietraditie doorgegeven. Vanuit Waalwijk in het zuiden van Nederland, midden in het hart van de Nederlandse leerindustrie, wordt al honderden jaren leer geproduceerd. In 1945 ontstond de samenwerking tussen Mr. Walter Castelijn en Mr. Marinus Beerens met het maken van riemen, handtassen en schrijfmappen. Zo is Castelijn & Beerens ontstaan.

Liefde voor leer

Onze producten zijn gemaakt van het allerbeste vol-aniline rundleer, waarvan elke huid zorgvuldig met de hand geselecteerd is. In nauwe samenwerking met gespecialiseerde Italiaanse looierijen worden vervolgens precies de juiste glans, kleur en gevoel aan de producten gegeven. Hierbij is alleen perfect goed genoeg. Het is een uiterst minutieuze en zorgvuldige stelregel ingegeven door onze oprechte liefde voor leer. De collectie van Castelijn & Beerens bestaat vandaag de dag uit zo’n 300 verschillende producten in de categorieën: klein lederwaren, accessoires & tablet/laptop tassen. Allen van de hoogste kwaliteit en met een functioneel ontwerp.

Exclusiviteit & veiligheid

Castelijn & Beerens staat voor duurzame producten. Alles moet er goed uit zien, maar ook goed blijven. Dit zit hem met name ook in de afwerking. Zo zijn onze metalen logo’s, gespen, musquetonhaken en drukknopen gemaakt van nikkelvrije legering van hoge kwaliteit. De metalen ritssluitingen hebben gepolijste tanden en op onze voeringen zit een beschermde coating. Een andere manier van bescherming bieden we middels onze RFID lijn, die je pasjes optimaal beveiligen tegen identiteitsdiefstal middels een speciale high-tech folie. De collectie van Castelijn & Beerens is dus niet alleen mooi maar ook praktisch en goed afgewerkt!