Betalen

Betaalwijzen
Betaling niet verwerkt
Betaalvoorkeur wijzigen
Kortingscodes/cadeaubonnen
Bankgegevens wehkamp
Betalingsachterstand
Kredietjaaroverzicht
Kredietregistratie bij BKR

Kredietovereenkomst
Let op! Geld lenen kost geld.

In de kassa kun je kiezen voor Gespreid betalen. Je kunt Gespreid betalen ook als betaalvoorkeur opgeven. Met Gespreid betalen betaal je in termijnen met krediet. Je bepaalt grotendeels zelf in welk tempo je betaalt. Je kunt altijd meer aflossen zonder extra kosten. Je betaalt je minimale maandelijkse termijn (of een hoger bedrag dat je zelf kiest) via Gespreid betalen. Je kunt ook via automatische incasso betalen. Dat regel je zelf onder Mijn gegevens.

Bekijk je Gespreid betalen overzicht
Lees meer over de voorwaarden van Gespreid betalen


Kredietovereenkomst bekijken
Bekijk je huidige kredietovereenkomst onderaan.


Limiet verlagen
Log in op je wehkamp account en ga naar je Gespreid betalen overzicht. Onder 'je contractlimiet' kun je kiezen voor 'verlagen'.

Let op: je kunt de limiet van jouw kredietovereenkomst niet lager instellen dan je openstaande saldo. Wil je ‘m toch verlagen? Dan moet je eerst een betaling doen. Een limiet van 250.- of lager wordt niet geregistreerd bij BKR.


Kredietregistratie BKR
Wet- en regelgeving verplicht ons om door te geven dat je een krediet bij ons hebt. BKR heeft regels die gelden voor de registratie van leningen en kredieten. Op www.bkr.nl vind je nog meer informatie. Je kunt bij BKR een overzicht opvragen van de registraties.

De kredietlimiet is het kredietbedrag dat vermeld staat in jouw kredietovereenkomst. Zodra je kredietlimiet boven de € 250,- komt, wordt deze bij BKR geregistreerd. Het openstaande saldo is het bedrag dat je ons verschuldigd bent. Registraties bij BKR zijn positief. Betaal je altijd op tijd, dan blijft je registratie positief. Een positieve registratie bij BKR van jouw kredietovereenkomst bij wehkamp houdt in dat wij aan BKR doorgeven dat je een krediet hebt bij wehkamp zonder achterstand.

Alleen registraties waarop een achterstand is ontstaan, worden negatief geregistreerd. Een negatieve registratie kan gevolgen hebben voor het afsluiten van een hypotheek, andere leningen of kredieten.


Registratie afmelden
Als je de limiet van jouw kredietovereenkomst terugbrengt tot 250.- of lager, dan melden wij je kredietovereenkomst af bij BKR. De gegevens blijven nog wel vijf jaar zichtbaar bij BKR. Hier staat een einddatum bij. Het is dus duidelijk dat je het krediet op dat moment niet meer hebt.


Kredietovereenkomst beëindigen
Als je geen openstaand saldo of betaalverplichtingen hebt, kun je je kredietovereenkomst beëindigen. In je Gespreid betalen overzicht vind je onderaan de optie om je overeenkomst te beëindigen. Lukt het niet om zelf je kredietovereenkomst te beëindigen, neem dan contact op met onze klantenservice. Heb je een saldoverzekering? Deze wordt beëindigd zodra je kredietovereenkomst eindigt.

kies categorie
 • Dames
 • Heren
 • Kinderen
 • Baby
 • Mooi & Gezond
 • Wonen & Slapen
 • Tuin & Klussen
 • Huishouden
 • Elektronica
 • Speelgoed & Games
 • Sport & Vrije Tijd
 • Sale