Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Acties & prijsvragen

Instagram winactie Street One
Instagram winactie brunotti
Facebook winactie brunotti
Actievoorwaarden beddengoed
Instagram winactie Fossil Smartwatch
Facebook winactie whkmp’s own bed
Actievoorwaarden kortingscode feestcollectie

Actievoorwaarden kortingscode feestcollectie

De actie

 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de coupon ‘feest’ (verder te noemen: ‘’de Actie’’) van Wehkamp B.V. (verder te noemen: ‘’de Organisator’’ of ‘’Wehkamp’’) gevestigd en kantoorhoudende aan de Meeuwenlaan 2, 8011 BZ te Zwolle, Nederland.
 2. De deelnemers ontvangen een kortingscode van €7,50 met een minimaal orderbedrag van €40,-.
 3. De korting is geldig op alle artikelen op Wehkamp.nl. Cadeaubonnen, boeken, Nutrilon, Z8, Pampers en elektronica zijn uitgesloten van de korting.
 4. De kortingscode is geldig tijdens de Actieperiode van maandag 10 december tot en met maandag 31 december 2018.

Deelname

 1. Deelname aan deze Actie is kosteloos.
 2. Door deelname aan deze Actie gaat deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.
 3. Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Wehkamp en een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze Actie.
 4. Deelname aan de Actie vindt plaats gedurende de Actieperiode en deelnemers kunnen de kortingscode slechts één keer inleveren.

Slotbepalingen

 1. De Organisator is gerechtigd om - en zonder voorafgaande kennisgeving de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen, dan wel zonder opgaaf van reden de Actie te stoppen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.
 2. Indien één of meer bepalingen van deze actievoorwaarden nietig zijn of vernietigd worden, zal de Organisator een vervangende bepaling vaststellen die zoveel mogelijk het doel en de strekking van de nietige c.q. vernietigde bepaling benadert.
 3. Op deze actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Eventuele hieruit of uit de Actie voortvloeiende geschillen dienen en worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.
 4. De Organisator behoudt zich het recht voor deelnemers uit te sluiten van (verdere)deelname aan de actie, wanneer zij van mening is dat de deelnemer niet conform deze actievoorwaarden handelt of als er sprake is van een vermoeden van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de actie door deze deelnemer(s).
 5. In de gevallen waarin deze actievoorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door de Organisator.
Instagram winactie Lingeriesetje