Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

Acties & prijsvragen

Instagram winactie Street One
Instagram winactie brunotti
Facebook winactie brunotti
Actievoorwaarden beddengoed

Actievoorwaarden ‘1 + 1 gratis op heel veel beddengoed’

De Actie

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing gedurende de Actie “1 + 1 gratis op heel veel beddengoed”, hierna genoemd “de Actie” die is geïnitieerd door Wehkamp B.V., (verder te noemen: “de Organisator” of “Wehkamp”), gevestigd en kantoorhoudende aan de Meeuwenlaan 2, 8011 BZ te Zwolle, Nederland.

 2. De Actie vindt plaats van woensdag 2 januari 2019 t/m vrijdag 18 januari 2019.

 3. Klanten die gedurende de Actie (zie bovengenoemde periode) een bestelling plaatsen op wehkamp.nl krijgen korting op een groot deel van het beddengoed assortiment dat verkrijgbaar is op de website. Alleen producten die gedurende de Actie een 1 + 1 gratis Actielogo hebben, besteld worden en beschikbaar zijn, vallen onder de korting in het kader van de Actie.

 4. Zodra er twee deelnemende artikelen worden besteld met het actielogo van de Actie, wordt de korting in de winkelmand automatisch verrekend als 50% korting per deelnemend artikel.

 5. Als er geen actielogo bij het artikel vermeld is, doet het artikel niet mee aan deze Actie.

 6. Voor alle aanbiedingen geldt op=op en zolang de voorraad strekt.

 7. Alle aanbiedingen zijn onder voorbehoud van druk- en/of zetfouten.

 8. Ook tijdens de Actie kunnen waarde- en cadeaubonnen worden verzilverd, mits rekening wordt gehouden met de voorwaarden en vervaldatum van deze bonnen.

 9. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze Actie kunt u contact opnemen met de klantenservice van wehkamp.

De deelname

 1. Deelname aan deze Actie is kosteloos.

 2. Door deelname aan deze Actie gaat deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.

Slotbepalingen

 1. De Organisator is gerechtigd om - en zonder voorafgaande kennisgeving de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen, dan wel zonder opgaaf van reden de Actie te stoppen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.

 2. Indien één of meer bepalingen van deze actievoorwaarden nietig zijn of vernietigd worden, zal de Organisator een vervangende bepaling vaststellen die zoveel mogelijk het doel en de strekking van de nietige c.q. vernietigde bepaling benadert.

 3. Op deze actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Eventuele hieruit of uit de Actie voortvloeiende geschillen dienen en worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.

 4. De Organisator behoudt zich het recht voor deelnemers uit te sluiten van (verdere) deelname aan de Actie, wanneer zij van mening is dat de deelnemer niet conform deze actievoorwaarden handelt of als er sprake is van een vermoeden van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de Actie door deze deelnemer(s).

 5. In de gevallen waarin deze actievoorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door de Organisator.

Instagram winactie Fossil Smartwatch
Facebook winactie whkmp’s own bed
Actievoorwaarden kortingscode feestcollectie
Instagram winactie Lingeriesetje