Kitchenaid 5KFP0919EAC foodprocessor, Cream colour

  Kitchenaid5KFP0919EAC foodprocessor

  199.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Kitchenaid 5KFP0919EAC foodprocessor

  Met de Kitchenaid foodprocessor kun je eenvoudig alle ingrediënten hakken, pureren, kneden, mengen, raspen en snijden. Van het snijden van komkommers tot het kneden van pizzadeeg, de foodprocessor kan alles aan. Met zijn 2,1 L inhoud kun je gemakkelijk en snel een gerecht op tafel toveren.

  Hakken en snijden
  Met de KitchenAid foodprocessor kun je nieuwe uitdagingen aangaan met nog nooit gebuikt ingrediënten, dit krachtige apparaat zal je door elk recept heen helpen. Voor de dikte is te kiezen tussen 2 snijschijven en ook de snelheid is naar eigen inzicht in te stellen.

  Net zoals je het kneedt
  Deeg mengen en kneden in enkele minuten zonder geknoei of veel schoonmaak werk achteraf. Ook is het met de foodprocessor mogelijk om te raspen zonder je vingers te riskeren. Het draaivrij deksel en de basis vergrendelen op hun plaats en door de bedieningspeddels is voedsel bereiden een makkie.

  Gemakkelijk schoonmaken
  Door de gladde afwerking en een afgedichte kom is schoonmaken gemakkelijk. Veeg de basis af en stop de delen in de vaatwasser. Alle delen passen netjes in de kom en het snoer wikkelt perfect onderin.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie