Kit Guardner SciF: Vuurstorm - Pepper Kay

  Pepper KayKit Guardner SciF: Vuurstorm

  17.95
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Kit Guardner SciF: Vuurstorm - Pepper Kay

  Deel 3 Kit Guardner-reeks.

  "Cheche wordt vermist". Deze drie woorden storten interstellair privédetective Kit Guardner in een maalstroom van gebeurtenissen. Tijdens haar zoektocht naar de IGIA-agente blijkt al gauw dat er meerdere kwesties spelen. Kit wordt gedwongen de confrontatie aan te gaan met de meest gevreesde galactianen in het universum: Landataren. Mede door hun geheime agenda raakt ze verstrikt in de duistere wereld van neurogaming.

  De opdracht vergt het uiterste van Kit en het is nog maar de vraag of ze het er heelhuids van afbrengt...

  Over de auteur
  Pepper Kay is de schrijversnaam van Liesbeth Korsman. Ondanks het feit dat zij als vertaler van technische documentatie vrijwel haar gehele werkzame leven al bezig is met taal, was het pas in 2010 dat zij een onvermoede liefde voor het schrijven van verhalen ontdekte.

  Inmiddels heeft Pepper vijf boeken op haar naam staan. Vier daarvan maken deel uit van de SF-serie over interstellair privédetective Kit Guardner: ID-crisis (deel 1), Slangenkuil (deel 2), Vuurstorm (deel 3) en Doodvonnis (deel 4). Daarnaast laat zij met haar boek Drakenbloed zien dat zij ook een wereld mét magie weet te creëren.
  lees meer

  Specificaties