Kingdom hearts 2.8 final chapter prologue (PlayStation 4)
 • -19%

  Kingdom hearts 2.8 final chapter prologue (PlayStation 4)

  30.9924.99je bespaart 6.-
  vandaag besteld, dinsdag in huisverzending door onze partner

  Kingdom hearts 2.8 final chapter prologue (PlayStation 4)

  De hoofdrolspelers van de serie, Sora en Riku, leggen het Mark of Mastery-examen af ter voorbereiding op toekomstige bedreigingen. De kenmerkende actie van de KINGDOM HEARTS-serie is geëvolueerd, zodat spelers snellere gevechten kunnen voeren en de omgeving in een noodtempo kunnen verkennen.

  KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue is een compilatie die een in high definition geremasterde versie van het populaire KINGDOM HEARTS HD naar het PlayStation 4 computer entertainment systeem brengt. KINGDOM HEARTS HD, dat oorspronkelijk is uitgebracht in 2012, is een volledig in HD geremasterde versie van KINGDOM HEARTS 3D.

  Deze geremasterde titel bevat tevens:
  - KINGDOM HEARTS 0.2 Birth by Sleep; Een volledig nieuwe speelbare episode die is gelinkt aan het verhaal van KINGDOM HEARTS III, en plaatsvindt na de verhaallijn van KINGDOM HEARTS BirthbySleep. De episode wordt verteld vanuit het perspectief van Aqua.
  - KINGDOM HEARTS Back Cover; Een nieuwe HD-film die het mysterieuze verhaal vertelt over de Foretellers, zodat de eerste stukken uit de geschiedenis van de serie met elkaar worden verbonden. Deze stukken zijn te zien in de binnenkort verwachte mobiele titel KINGDOM HEARTS Unchained.
  lees meer

  Specificaties