King: Rage - T.M. Frazier

  T.M. FrazierKing: Rage

  18.50
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  King: Rage - T.M. Frazier

  Wie heeft Hope nodig als je Rage kunt hebben... Ik ben een meisje. Ik ben negentien. En ik ben een moordenaar. Dit leven is alles wat ik ken. Het is alles wat ik wil kennen. Tot hem. Het verandert allemaal als een gewone jongen mijn volgende doelwit wordt. En mijn eerste liefde. Ik moet kiezen. Het enige leven dat ik ooit heb gekend moet wijken, of hij sterft. Hoe dan ook, ik zal degene zijn die de trekker overhaalt... Dit boek is een STANDALONE. Rage verschijnt in Thia en Bear van de King serie, maar die boeken hoeven NIET gelezen te worden om van Rage te genieten.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursT.M. Frazier
  Deel4,5
  Genre boekenRomans
  ISBN9789464200041
  Uitvoering boekPaperback
  Jaar van uitgifte2020
  EAN9789464200041
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.