Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

romans
Kindertijd - Carl Frode Tiller
 • Uitverkocht

  Carl Frode TillerKindertijd

  19.95

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Kindertijd - Carl Frode Tiller

  De zoektocht naar het geheugen van David zet zich voort. Zoals Jon, Alvid en Silje in het vorige deel de tienerjaren van David schetsen aan de hand van brieven, worden nu zijn kinderjaren op het eiland Otterøya en de eerste jaren in Namsos onder de loep genomen. Drie nieuwe figuren uit zijn leven hebben zich gemeld om te helpen: Ole, een boer van halverwege de dertig met ernstige relatieproblemen, Tom Roger, een werkloze man uit 'het verkeerde gedeelte' van Namsos en Paula, een oude vrouw in het verzorgingstehuis van Otterøya, die de moeder van David goed gekend heeft.

  De puzzelstukjes die het leven van David vormen worden beetje bij beetje bij elkaar gezocht, maar door nieuwe verhalen vanuit nieuwe perspectieven wordt alles niet alleen completer maar ook gecompliceerder. De brieven tonen hartverscheurende en verrassende situaties, en een schokkende ontdekking verandert alles wat we dachten te weten.

  Carl Frode Tiller zet opnieuw messcherp neer hoe ingewikkeld een mensenleven is en beschrijft genadeloos de problemen van intermenselijk contact.
  Kindertijd is het tweede deel van de Omcirkeling-serie.

  Carl Frode Tiller (1970) heeft zich in korte tijd als een van de toonaangevende schrijvers van de Noorse moderne literatuur gevestigd. Hij wordt geroemd om zijn realistische, levendige proza met tragische, complexe personages die hij als geen ander portretteert. Hij ontving onder meer de EU-literatuurprijs, de Norwegian Critics Prize en hij werd genomineerd door de prestigieuze Nordic Council's Literatuurprijs.


  'Kindertijd bewijst nogmaals waarvan boek één al een voorproefje gaf: dat de schrijver zijn positie bevestigt als een van de beste schrijvers uit Noorwegen en heel Scandinavië. Je kunt je alleen maar verheugen op boek drie; ik ben er absoluut van overtuigd dat je een beter mens wordt als je Carl Frode Tiller leest.' Adresseavisen

  'Alles wijst erop dat Carl Frode Tiller hard bezig is een meesterwerk in de Noorse literatuur te schrijven.' Dagsavisen

  Specificaties

  AuteursCarl Frode Tiller
  Eerste auteurCarl Frode Tiller
  GenreLiteraire roman
  ISBN9789044630053
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's400
  Jaar van uitgifte2016
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand