Kinderen

Tumble 'n Dry

Tumble ‘n Dry is een van de snelst groeiende kindermerken in Nederland. En niet voor niets. De kleding van Tumble ‘n Dry is cool, trendy en betaalbaar. Daarnaast zit het lekker comfortabel en is het s ...

185 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tumble 'n Dry

Tumble 'n Dry is een snel groeiend Nederlands modemerk en dat is niet zo vreemd, want de kleding van dit eigenwijze merk zorgt ervoor dat kinderen ongestoord kunnen spelen, ravotten en luieren. Tumble 'n Dry mag vies worden, want de naam verwijst natuurlijk niet voor niets naar het wassen en drogen van kleding. Maar, de items zijn zó mooi, dat jongens en meisjes ook heus goed op hun kleren zullen passen, want Tumble 'n Dry kleding, daar wil je zo lang mogelijk in kunnen spelen.

Tumble 'n Dry: voor kleine denimlovers

Het merk is Nederlands, maar heeft toch een internationale look. De jeanscollectie is modieus, stoer en eigenwijs en heeft opvallende, vrolijke details. De modellen zijn er in bijzondere wassingen en stuk voor stuk zijn ze mooi uitgewerkt met subtiele details of met uitgesproken extra's of prints. Elk seizoen zijn er weer nieuwe modellen en kleuren, dus er valt altijd genoeg te kiezen voor kleine denimlovers.

Van top tot teen in Tumble 'n Dry

Naast de uitgebreide denimcollectie biedt Tumble 'n Dry ook heel veel tops, jurkjes, rokken, jumpsuits, chino's, bermuda's en jassen. De kleding is voorzien van vrolijke prints zoals - afhankelijk van het seizoen - sterren, stippen, bloemen, dieren, camouflagevlekken en kleurige strepen. Met deze vrolijke kleding kun je elke dag goed beginnen. In de zomer is er een uitgebreide collectie vakantiemode, zoals tunieks, mouwloze shirts, tanktops, shorts en bermuda's. Moeilijk kiezen? Welnee, met de handige kleurenselector op wehkamp.nl klik je zijn of haar lievelingskleur aan en vind je heel snel een serie nieuwe favorieten!