speelgoed

Verkleedkleding

Verkleden is een feest. Neem een grote mand, stop ‘m vol met verkleedspullen en ze zijn uren zoet. Ze komen terug als Mega Mindy, Spiderman of een heuse Skylander. Hier vind je de leukste verkleedkled ...

27 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Verkleedkleding

Verkleden is altijd leuk! Zomaar, voor een kinderfeestje of natuurlijk met carnaval! Wanneer kinderen zich mogen verkleden en hun fantasie de vrije loop laten, kunnen ze hier uren zoet mee zijn. Bovendien worden kinderen razend enthousiast wanneer ze weten dat ze carnaval mogen vieren. Hoe gaan ze dit jaar verkleed? De leukste verkleedkleding en carnavalskostuums voor kinderen vind je bij wehkamp. Het assortiment bestaat uit items in verschillende prijscategorieën, dus ook voor goedkope verkleedkleding kun je bij ons terecht.

Verkleedkleding voor verschillende leeftijden

Verkleedkleding voor kinderen kopen? Bekijk ons assortiment verkleedkleren voor verschillende leeftijden! Ben je op zoek naar verkleedkleding voor baby’s, peuters, kleuters, jongens of meisjes? Door de productomschrijving inclusief leeftijdsvermelding zie je eenvoudig welke kleding het meest passend voor jouw kind is.

Verkleedkleding voor elk thema

Word jij dit jaar koning of koningin van het Carnaval? Ga jij dit jaar verkleed als prinses of ridder? Voor de stoere jongens hebben we verkleeditems om verkleed te gaan als piraat, dokter, ridder, Star Wars of Mega Toby! De meisjes kunnen verkleed als K3, Elsa van Frozen, Bumba, Mega Mindy of als prinses. In een van deze prachtige outfits steel jij de show tijdens het carnaval! Ook hebben we talloze andere items in ons assortiment, om het verkleedfeestje extra leuk te maken als: schmink, kroontjes, een politieset en een captain America schild. Wil je weten wat andere klanten van onze verkleedkleding vinden? Lees dan de reviews over de verkleedkleding op de detailpagina’s van de producten.